Juni - Stadswandeling Historisch Zutphen onder leiding van Ineke Hissink-Kapper

(wanneer) Za 23 jun. aanvang 13.15 u.
(waar) Start bij NS station in Zutphen

Geplaatst op zondag 3 december 2017 om 21:36 — Laatst bijgewerkt op zondag 3 december 2017 om 22:29

Zaterdag 23 juni 2018 aanvang 13:30 uur vanaf het NS Station in Zutphen, verzamelen uiterlijk om 13:15 u.

Stadswandeling Historisch Zutphen onder leiding van Ineke Hissink-Kapper.

Deelname voor leden is gratis.
Niet-leden betalen € 5,00 per persoon.
Consumpties tijdens de pauze zijn voor eigen rekening.

U dient zich hiervoor voortijdig - met opgave van het aantal personen - aan te melden via het contactformulier, met in 'bericht voor' Activiteiten.
Uiterste aanmelddatum is zaterdag 9 juni 2018.

STADSWANDELING ZUTPHEN - HOE - WAAR - WANNEER
Op zaterdag 23 juni verzamelen wij ons om uiterlijk 13:15 onder de grote klok aan de voorzijde van het NS Station in Zutphen.
Achter het NS station is een grote overdekte parkeergarage waar u uw auto kunt parkeren.

Om 13:30 uur starten wij onder leiding van stadsgids Ineke Hissink-Kapper met de stadswandeling. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Halverwege kunnen wij bij het Genietcafé aan het Oude Bornhof gedurende een half uurtje genieten van een bakkie koffie of een lekker kopje thee! Kosten zijn voor eigen rekening!

Tekst: Frits Frauenfelder