Lidmaatschap kado geven

Wanneer u enthousiast bent over de HKB is het wellicht leuk om ook een ander voor een jaar kennis te laten maken. U kunt nu een kado-lidmaatschap voor 1 jaar voor iemand anders afsluiten en na 1 jaar vragen wij deze persoon of hij/zij definitief lid wil worden.

  • De looptijd van het abonnement is 1 jaar vanaf het moment van ingaan en stopt automatisch
  • Hij/zij ontvangt de Old Ni-js, kan de HKB lezingen gratis bezoeken en ontvangt 3 recente Old Ni-js edities.
  • Door een eenmalige machtiging is het ook nog eens eenvoudig te regelen.
  • Twijfelt u of of de persoon al een lidmaatschap heeft? Vraag het de Penningmeester (selecter deze bij 'Bericht voor').
  • Op de afsluitende pagina na het versturen van het formulier is een link beschikbaar om een kado-bon te kunnen printen.
 

U wilt een HKB lidmaatschap cadeau geven

.
Hiermee geeft u toestemming aan de Heemkundekring Bergh om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank voor het incasseren van het verschuldigde bedrag.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Als u niet kiest voor een eenmalige afschrijving verzoeken wij u de € 20 over te maken naar NL08 RABO 0326 6870 84 ten name van Heemkundekring Bergh onder vermelding van kado-lidmaatschap.

.

 
De velden voorzien van een (*) zijn verplicht in te vullen.