2016-10-09 Update Berghapedia

Geplaatst op zondag 9 oktober 2016 om 15:28

Naast de zaken die binnen de HKB op de voorgrond gebeuren is veel werk dat verzet wordt ook gewoon noeste arbeid op de achtergrond. Om ook dit voor de vereniging zo belangrijke werk een podium te geven willen we er regelmatig een artikel aan wijden. We kunnen niet alles vermelden dat toegevoegd is, daarvoor heeft Berghapedia een aantal bijzondere links voor nieuwe bestanden en nieuwe pagina's. Dus ga kijken !

Er zijn veel mensen die zaken toevoegen aan Berghapedia en we kunnen ze niet allemaal noemen. We gaan er toch een paar uithalen.

Marcel Messing werkt aan de predikanten van Bergh [Link1 / Link2] en is daarbij de domineesvrouw Petronella Jacoba Tency tegengekomen, mogelijk de eerste Indische inwoonster van de gemeente Bergh. [Link]
Marcel is ook een van de mensen die erg veel tijd steekt in het omstructureren van Berghapedia naar een indeling met categoriëen. Deze catagoriëen maken het linken naar data veel eenvoudiger en intuïtiever. Voor uitleg zie oa [link] en klik eens op de categorie-items onderaan een pagina op Berghapedia.

Benny Schuurman heeft oa foto's toegevoegd aan de pagina van het Nije Raethuijs [link] en de Hofstraat [link]

Beheerder Gert Willem Römer heeft Gerard Kleinpenning op 2 oktober toegevoegd als nieuwe gebruiker van Berghapedia.


Nieuwe pagina's in Berghapedia kunt u altijd vinden onder: [link]
Recente wijzigingen in Berghapedia kunt u altijd vinden onder: [link]
Categoriën van Berghapedia zijn te vinden onder: [link]

Tekst: Robert Bennink

Deel deze pagina


Meer agendapunten »

Canon van BerghDialect - cursus Barghs't Raethuys
Bestel hier »