Berghapedia update oktober 2018

Geplaatst op zaterdag 13 oktober 2018 om 14:41 — Laatst bijgewerkt op zaterdag 13 oktober 2018 om 14:42

Een kort overzicht van wat de afgelopen maand weer gebeurd is op Berghapedia.

Algemeen
De kaartjes op berghapedia worden langzaamaan omgezet van Google Maps naar Openstreetmap. Google heeft het licentiemodel aangepast en geeft nog maar een beperkt aantal weergaven gratis weg. De kaarten worden nu op berghapedia met de hand omgezet.

Wijzigingen
Antoine Booms heeft een aantal groepsfoto's toegevoegd van MvR, Galamaschool, Meisjesschool, Mulo, st. Jozef keluterschool en probat. De grote uitdaging is het achterhalen van denamen van de mensen op die foto's. Ook zijn er nog 2 mooie aanvullingen van de bevrijdingsoptocht gedaan.

Sharon Maandag heeft zich bezig hehouden met foto's die wel toegevoegd zijn aan Berghapedia, maar op geen enkele pagina gebruikt zijn. Dat zijn er nog best wel veel en de stelregel is dat foto's óf gebruikt óf anders verwijderd moeten worden.

Marcel Messing beweegt zich nog altijd in de geschiedenis van Hamaland. In het kader van de graven van Hamaland heeft hij pagina's gemaakt van de kinderen van de graven en hun nageslacht.


Tip: Check in het hoofdmenu aan de linkerkant meteen even de laatste aanvullingen via de knoppen 'Nieuwe pagina’s', 'Nieuwe Bestanden' en 'Recente Wijzigingen'.

Tekst: Robert Bennink

Deel deze pagina
Canon van BerghLid worden van de HKB?'t Raethuys
Bestel hier »