Nieuw op Berghapedia april 2016

Geplaatst op donderdag 14 april 2016 om 17:12

Het invoeren van de categorieën door Marcel Messing gaat gestaag verder. Een vraag van iemand uit Doetinchem leidde hem naar de Canadese majoor McTaggart, die met zijn compagnie 's-Heerenberg heeft bevrijd. Hij stond al als captain Mac Faggert, maar zonder nadere informatie op de Berghapedia. Onder zijn juiste naam is er nu een verhaal over hem.

Benny Schuurman heeft de toespraak door John Thoben tijdens de overdracht van de gerestaureerde vlaggen van de Sint Janscompagnie op 2 december 2002 geplaatst. Deze zijn door Benny Schuurman overgedragen aan Huis Bergh. In het laatste Old Ni-js nummer 93 dat geheel gewijd is aan John Thoben wordt hier nog eens extra aandacht aan geschonken. Bekijk hier »

Uit oude negatieven van Anton Schuurman kwamen, nadat ze zijn afgedrukt door Benny, foto's te voorschijn van het zilveren Priesterfeest van Pastoor Galama. Bekijk hier »
Ook heeft Benny op Berghapedia bij Frans Bernards een foto geplaatst van zijn tante Sophie Lameris-Bernards uit begin 1900. Bekijk hier »

Antoine Booms plaatste wat gevarieerde onderwerpen zoals: Louis Heinink, de zevende pastoor van Azewijn, horecabedrijf De Heer van Bergh , terwijl GertWillem Römer wat foto’s heeft geplaatst bij de bunkers in het Bergherbos.

Deel deze pagina


Meer agendapunten »

Canon van BerghLid worden van de HKB?'t Raethuys
Bestel hier »