Update Berghapedia december 2017

Geplaatst op donderdag 28 december 2017 om 11:48

Ook de afgelopen maand is onze Finse neef Marcel Messing weer de archieven ingedoken en heeft nóg meer informatie over de Berghse graven gevonden. Verder plaatste de 'verre neef' o.a. een interessant artikel over Annendaal. Het is een voormalig kasteel dat niet in Bergh heeft gestaan, maar wel een bijzondere rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Bergh.
Lees meer »

Onze vaste redacteuren Sharon, Benny, Antoine, Marcel en dit keer ook Ton Meijer hebben deze maand de online encyclopedie Berghapedia weer aangevuld met interessante foto's en bestanden.Ton heeft een dit keer een aanvulling geplaatst over de Berghse tafeltennisverenigingen. Na openen van een bestand vind je in de meeste gevallen onderaan de pagina een 'bestandsverwijzing' naar relevante informatie m.b.t. de geplaatste foto.
Klik hier voor de nieuwe bestanden »

'Berghapedia', inmiddels bij velen bekend, is de 'Berghse' variant van Wikipedia, ván en vóór iedereen. Mocht jij mee willen werken om deze encyclopedie nog completer te maken, meld je dan aan via het contactformulier op de website. (Klik bij 'bericht voor' Berghapedia aan.)

Deel deze pagina


Meer agendapunten »

Canon van BerghDialect - cursus Barghs't Raethuys
Bestel hier »