Afbeelding update Berghapedia

Geplaatst op woensdag 15 maart 2017 om 22:10

Het is altijd lastig om een verhaal te vertellen rond het bijwerken of plaatsen van foto's op Berghapedia. Je bent ergens, je kijkt ergens en denkt 'heb ik die al op Berghapedia staan'? Als dit nog niet zo dan kijken en vragen of we deze kunnen/mogen gebruiken op Berghapedia, de eerste stap is gezet.

Dan thuis of in het heemkundehuus scannen, bewerken en controleren of het bestand niet te groot is geworden. Bij een te groot bestand krijgen we problemen in de 'boekhouding' van Berghapedia en krijgen we de beheerders achter ons aan.

Hier een lijstje met recent geplaatste foto's

Heeft ook ook zaken die nog niet op Berghapedia staan en de moeite van het delen zeker waard zijn? Meldt het ons of stuur ze ons digitaal op via het contactformulier (naar de secretaris).

Tekst: Ben Schuurman

Deel deze pagina


Meer agendapunten »

Canon van BerghLid worden van de HKB?'t Raethuys
Bestel hier »