Nieuws van de voorzitter

Geplaatst op zaterdag 18 maart 2017 om 17:52

Na enige tijd van intensief contact met de gemeente Montferland is dan nu toch echt de kogel door de kerk: de HKB zal eind dit jaar of begin volgen jaar haar intrede nemen in het Ni-je Raethuys, het oude gemeentehuis aan de Hofstraat te 's-Heerenberg. Inmiddels is er ook al een inventarisatie gemaakt van de indeling van de functies van de verschillende ruimtes. denk hierbij aan plekken om te kunnen vergaderen, onderzoek te doen, cursussen te geven of gewoon gezellig koffie en thee te drinken. In de loop van het komende jaar zal er, zeker in de kelders, eerst nog flink verbouwd moeten worden en zullen alle ruimtes een flinke opknapbeurt krijgen. De HKB is de gemeente Montferland nu reeds erkentelijk dat ze ons het vertrouwen hebben gegeven dat we het pand keurig beheren en de bevolking en bezoekers van Bergh informeren over de geschiedenis van deze prachtige streek en zijn bewoners door de eeuwen heen.

Edwin

Een eerder geplaatste artikel | Berghapedia

Tekst: Edwin Zweers

Deel deze pagina


Meer agendapunten »

Canon van BerghLid worden van de HKB?'t Raethuys
Bestel hier »