Gewijzigde informatie mbt grenssteenwandeling

Geplaatst op zaterdag 17 februari 2018 om 13:59

Wandel a.s. zondag 18 februari mee met de GRENSSTEENWANDELTOCHT!

De grenssteenwandeling is een mooie landschappelijke wandeltocht. Het is iedere keer weer bijzonder om de sfeer en de verscheidenheid in dit grenslandschap te ervaren. Dit keer is de derde etappe aan de beurt en doet Montferland aan. De wandelroute is ca. 12 km. lang en loopt vanaf grenspaal 698 in Beek naar grenspaal 708 in Netterden.

MAAR..... LET OP:

STARTEN:
Inschrijven en starten kan alléén in de Walburgisschool aan de Emmerikseweg 4 in 7077 AP Netterden. Vanaf 9.00u tot 12:00u. Met een pendelbus worden de wandelaars naar het startpunt bij het pompstation bij de grens Beek/Elten gebracht.

Inschrijfkosten: € 8,-- p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis). Dit is inclusief busvervoer, 2 consumptiebonnen à € 1,50 en een routebeschrijving. De grensstenen zijn gemarkeerd met een bord. Halverwege de route is er in de fraaie historische kapel in het oude klooster Gouden Handen een verzorgingspunt met o.a. soep, koffie, thee, frisdrank en warme snack. Ook is hier een toilet aanwezig. Bij het eindpunt, ook weer in de school in Netterden staat ook hier weer ’n lekker soepje, koffie/thee, fris en een warme snack klaar.

ADVIES:
Een redelijk goede conditie en goed schoeisel is aan te bevelen.
Honden niet toegestaan.

Link Agenda

Deel deze pagina
Canon van BerghLid worden van de HKB?'t Raethuys
Bestel hier »