Update Berghapedia 09-10-2022

Geplaatst op zondag 9 oktober 2022 om 16:32

Verre Neef heeft zijn project Grensjagers afgerond. De pagina Grensjagers geeft een inleiding en links naar de 29 Berghse grensjagers en hun twee korpsen.

De laatste tijd zijn er meer mensen actief geworden op Berghapedia - een feit waar de oudgedienden heel blij mee zijn. Voor Verre Neef als hoofdredacteur betekent dit dat hij meer tijd kwijt is aan het controleren van de nieuwe bijdragen, maar dat doet hij met plezier. Naast een hele reeks kleine aanpassingen zijn er ook enkele grotere aanvullingen, bijvoorbeeld over het vernieuwde graf van Constantino Albanese.

Groeten,
Marcel


Edwin Zweers heeft op daterdag 25 september 2022 in 't Raethuys een introductie- en opfriscursus gegeven voor nieuwe en herintredende Berghapedia gebruikers. De geluiden achteraf waren erg positief en het heeft - zoals eerder genoemd - ook weer nieuwe gebruikers opgeleverd.

De websiets van de HKB zijn op 30 september verhuisd naar een nieuwe omgeving (server) en dit heeft - op een paar kleine hikjes na, sorry Bart - weinig problemen opgeleverd.

De foto van deze Berghapedia update komt van de pagina Hotel boszicht te Beek, bijgewerkt door Bart Hendricksen.


Actieve gebruikers in de afgelopen 30 dagen (in alfabetische volgorde):​


Nieuwe gebruikers:

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om gelijk een account aan te vragen via Berghapdia.


Tekst: Verre Neef en Robert Bennink

Deel deze pagina
Canon van BerghDialect - cursus Barghs't Raethuys
Bestel hier »